Bredewold Onderhoudsbedrijf

Zonnepanelen

Heeft u interesse in zonnepanelen dan geven wij u graag deze informatie.

De grootte van het zonnepaneel is afhankelijk van het merk en het WP vermogen. Zijn de panelen bijv. 100 cm bij 165 cm dan worden de  panelen op schuine daken met de lange kant omhoog gemonteerd (portretopstelling) en op een plat dak worden deze altijd in de breedte geplaatst (landschapsopstelling).

inverter parts sma

 

Alvorens wij u een prijs kunnen opgeven voor het aanschaffen van een zonnepaneelsysteem moeten wij de oppervlakte van het dak opmeten en beoordelen. Bij het installeren van zonnepanelen op een plat dak wordt er rekening gehouden met de onderlinge afstand tussen de rijen. Belangrijk is dat de panelen niet in elkaars schaduw staan. Kan dit niet dan moeten wij de omvormer en de panelen aanpassen .

 

Om optimaal gebruik te maken van zonne-energie is het gewenst dat de beschikbare ruimte op uw dak naar het zuiden gericht staat. Daarbij zou de dakhelling tussen de 30 en 40 graden moeten liggen. Indien uw dak niet aan deze criteria voldoet is het nog steeds rendabel om zonnepanelen op uw dak te laten plaatsen. Wij kunnen u hierbij uitgebreid advies bij geven.

Ook is het nu mogelijk om daken volledig te bedekken , dus naast dakkapellen, schoorstenen en uitbouwen van naast gelegen objecten  waardoor uw dak op bepaalde tijden in de schaduw zal komen te liggen.

Het paneel wordt afzonderlijk gestuurd zodat deze installatie een zo goed mogelijk rendement kan behalen .

 

 

solar edg

 

Wij werken met gerenommeerde groothandels en met A-merken zo dat u als klant gewaarborgd bent voor goede garantie.

 

 profinrgxx

wasco

solar